GershøjBylaug

 

 

 

Home Bestyrelsen Arrangementer Byhuset Gershøj Nyt Gershøj-by

 

Up

 

Årret der gik

Fastelavn:
Børneklubben afholder fastelavnsfest i børneklubbenklubben.

fastelavn2

Loppemarked:
Børneklubben afholder i starten af maj loppemarked på trekanten ved kirken.

7

Fugleskydning
Kristi Himmelfartsdag afholder Gershøj Skydelaug den traditionelle fugleskydning, der indledes med morgenkaffe hos den regerende fuglekonge. Derefter fælles vandring bag fane og hornmusik til arenaen bag børneklubben. Der er offentlig adgang til selve skydningen, dog er der kun adgang for herrer til den efterfølgende fællesspisning. Tilmelding til Hugo Winther.

fugleskydning

Pinsetur:
Arrangeres af Havnen pinselørdag som en fælles udflugt for børn og voksne. Vi mødes på havnen med madkurv og drikkevarer, og sejler af sted i en hel armada af både, for at anløbe en nærliggende solbeskinnet kyst. Tilmelding er ikke nødvendig.

Pinsetur

Havnefest:
Traditionen tro afholdes havnefest en fredag / lørdag i sommermånederne. Der opstilles telte på havnen, og der er mange aktiviteter i og uden for teltene begge dage.

Havnefest

Sct. Hans aften
Vi samles til bål på havnen hvor der er båltale, fællessang.

SCTHANS200502

Pigeaften:
En fredag aften i November samles byens unge og modne piger til tøjbytte, gode historier og uforstyrret samvær, som slutter af med fællesspisning. Fugleskydningen er kun for mænd, pigeaftenen er kun for damer, og bestemt forbudt for børn! Tilmelding til Anna Dalsgaard.

Piger1

Juletræstænding:
1. søndag i advent starter vi i kirken kl. 15.00, hvor der er forskellige indslag. Efterfølgende tændes byens juletræ på Trekanten.

jul6

 

 

Send mail til Pierre@gershojbylaug.dk med kommentarer eller forslag til denne side
Opdateret: 2021-12-14